top of page

BEDRIJFS BOOTCAMP / FIT @DESK 

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje, energizer, fit@desk of wil je er echt samen met je collega’s sporten, maar ben je nog niets tegen het lijf gelopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Door jarenlange ervaring met het geven van Bootcamp aan grote en kleinere groepen weten wij hoe we jou en je collega’s kunnen motiveren en zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

We laten je kennis maken met bootcamp. Door middel van teamwork, spelletjes, uitdagingen en gebruiken hierbij ook attributen zoals gewichten, touwen en elastieken etc.

Fit@Desk is een nieuw concept.

Je doet dit in je werk kleding en dus achter je bureau.

De les bestaat uit wat stretches en kleine korte kracht oefeningen. 

De doorbloeding komt op gang en je krijgt meer focus en minder lichamelijke klachten.

 

Lichamelijk en geestelijk actief zijn heeft ontzettend veel voordelen, die voordelen zie je overal in terug, zeker op de werkvloer. Door het trainen in teamverband wordt iedereen gemotiveerd meer uit zichzelf èn uit de ander te halen!

 

Almere Bootcamp  biedt bootcamps voor alle medewerkers zodat zij kunnen sporten op elk niveau, tijdens de bootcamps kunnen meerdere werknemers van een bedrijf op een vast tijdstip, bijvoorbeeld één keer per week, samen sporten. Bedrijfsbootcamp is mogelijk op locatie en online, zo is de gelegenheid tot sporten altijd dichtbij.

 

Wij bieden bootcamps voor jouw team, op locatie en online. De bootcamps worden verzorgd door gecertificeerde trainers.  

Gezamenlijk met jou maken wij onze bootcamp op maat naar uw wensen. Wij kunnen niet wachten om voor jou een bootcamp, fit@desk, zakelijke energizer of bootcamp uitje te ontwikkelen. Wij zijn gemakkelijk en snel te bereiken via mail en telefoon. Alles is mogelijk!

2.jpg
1.jpg

Een aantal voordelen zijn:

  • Trainingstijdstip en locatie in overleg

  • Minder ziekteverzuim en daling verzuimkosten

  • Bootcamp verbetert de fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers. (Sterker, minder rugklachten, etc.)

  • Samen met collega’s trainen bevordert de onderlinge samenwerking en draagt bij aan resultaatverbetering in het dagelijkse werk

  • Positief imago van de organisatie

  • Geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

  • Coaching en begeleiding door gediplomeerde en ervaren Trainers

  • Een intensieve training waarin een koppeling wordt gelegd tussen de Business Bootcamp in groepsverband, en samenwerking tijdens het dagelijkse werk

  • Mogelijkheid tot een wekelijks terugkerende training gedurende langere tijd dichtbij de werkplek

  • Geschikt voor een grote groep medewerkers

ALK Almere bootcamp.png

Maaike Struisvlugt, HR Manager Benelux / UK - Ireland

Bij ALK staat duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel. Het is belangrijk voor ons dat onze medewerkers zich fit en energiek voelen. Almere Bootcamp draagt hier een groot deel aan bij met zowel de wekelijkse face to face lessen op kantoor als de online lessen die Nadine biedt. De “ALK only” online les doet Nadine in het Engels waardoor er ook collega’s uit andere landen kunnen aanhaken. Super gezellig!

 

Naast de lessen die Nadine exclusief voor ALK aanbiedt maken onze medewerkers ook graag gebruik van het overige lesaanbod van Almere Bootcamp. Het gevarieerde aanbod en de wisselende tijden zorgen er voor dat je altijd wel ergens een ALK medewerker kan tegenkomen in de les. Gezellig om naast het werk ook elkaar elders te treffen op een inspannende en leuke manier. Ook samen met collega’s in de pauze even de plank challenge doen in de gang levert hilarische situaties op.

 

Nadine heeft al twee keer “Move for Allergy” verzorgt voor ALK. Dit is een jaarlijks sport evenement waarbij alle collega’s wereldwijd in beweging komen in de strijd tegen allergie. Het programma van Nederland bestond uit een run met onderweg leuke spelletjes waardoor we niet eens in de gaten hadden dat we aan het sporten waren. Lekker bezig voor het goede doel en ook nog eens ontzettend veel plezier met elkaar hebben. Beide keren een geslaagd evenement dankzij de inzet van Almere Bootcamp.

bottom of page