top of page
wim hog ijsbad koude training - JPEG.jpg
whm_certified_instructor_logo_02.png

WIM HOF METHOD WORKSHOP

BECOME STRONG, HAPPY & HEALTHY

LEER HOE JE JE EIGEN GEEST ONDER CONTROLE KRIJGT, HET LICHAAM VOORBEREIDT EN EEN VERTROUWDE RELATIE OPBOUWT MET DE WIM HOF METHODE.

ACTIVITEITEN

Welkom bij de Fundamental Workshop met Nadine, Jouw Reis naar Innerlijke Kracht met de Wim Hof Methode

Ben je op zoek naar een transformatieve ervaring om je sterker, gelukkiger en gezonder te voelen? Dan is de Fundamental Workshop met Nadine, een ervaren Wim Hof-trainster, precies wat je nodig hebt. Hier is wat je kunt verwachten:

De Wim Hof Methode:
- De Wim Hof Methode is een bijzondere benadering om je lichaam en geest te versterken. Het omvat ademwerk, ijsbaden, en mentale oefeningen om je welzijn te bevorderen.

Krachtige Ademhalingssessie:
- Tijdens de workshop krijg je de kans om de kracht van ademhaling te ervaren. Nadine zal je begeleiden in een ademhalingssessie die je lichaam energie geeft en je geest tot rust brengt.

Verbinding met Jezelf en Anderen:
- Deze workshop gaat over verbinding. Je zult niet alleen in contact komen met je eigen lichaam en geest, maar ook met andere deelnemers die streven naar dezelfde doelen.

Theorie en Tools:
- Je krijgt  de theoretische achtergrond en de praktische tools die je nodig hebt om de Wim Hof Methode effectief toe te passen in je dagelijks leven.

IJsbadervaring:
- Het hoogtepunt van de workshop is de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een ijsbad. Dit is een krachtige fysieke en mentale uitdaging, begeleid door Nadine om je krachtiger en veerkrachtiger te voelen.

Gegrondheid en Innerlijke Rust:
- Onze workshop helpt je om je gegrond te voelen in zowel lichaam als geest. Je leert hoe je rust kunt creëren in je hoofd en hoe je deze tools kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Maak de Connectie:
- Maak de connectie met jezelf en de mensen om je heen. De Wim Hof Methode versterkt niet alleen je lichaam, maar ook je relaties en verbinding met anderen.

Klaar om je innerlijke kracht te ontdekken en te cultiveren? Sluit je aan bij Nadine en onze inspirerende gemeenschap op de Fundamental Workshop. Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode en breng positieve verandering in je leven.

*Neem de eerste stap op je reis naar welzijn en schrijf je in voor onze aankomende workshop met Nadine. Samen creëren we een sterker, gezonder en gelukkiger leven.*

Wat is de Wim Hof Methode 

De Wim Hof Methode laat je connectie maken met jezelf, met anderen en de natuur. De methode is gebaseerd op 3 pijlers. Ademen, Geleidelijke blootstelling aan de kou en mindset/focus.
 

cold_hexagon_icon.webp
brain_hexagon_icon.webp
lungs_hexagon_icon.webp
25-03-23_Nadine & Leander WHM_Schokker Fotografie_0149 - Social & Web 1920px  - JPEG.jpg

“Make it simple for yourself by calming your mind from anger, understanding what makes you sad, and replicating the experiences that make you happy. If you want strength and success, just do it!”
― Wim Hof, Becoming the Iceman

Maak kennis met Nadine

IMG_5720.jpg

Nadine de Ruiter

Ontmoet Nadine, Je Wim Hof Methode Gids en Inspirator

We stellen je graag voor aan Nadine, onze toegewijde Wim Hof Methode-instructrice en inspirerende kracht achter jouw welzijnsreis. Nadine is gepassioneerd en ervaren in de Wim Hof Methode en staat klaar om je te begeleiden op een reis naar innerlijke kracht, vitaliteit en welzijn. Hier is wat je kunt verwachten:

Deskundigheid en Passie:
Nadine is geen gewone instructrice. Ze heeft de diepe kennis en ervaring om je te begeleiden door de principes van de Wim Hof Methode met toewijding en enthousiasme. Haar passie voor welzijn en de voordelen van deze methode is aanstekelijk.

Toegewijd aan Jouw Succes:
Nadine is er om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Of je nu de voordelen van ademwerk wilt ontdekken, jezelf wilt uitdagen met ijsbaden, of innerlijke rust wilt vinden, Nadine staat aan je zijde om je te begeleiden en aan te moedigen.

Gemeenschap en Verbinding:
Nadine begrijpt de kracht van gemeenschap en verbinding. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je niet alleen in contact komt met jezelf, maar ook met anderen die streven naar dezelfde welzijnsdoelen.

Praktische Tools voor het Leven:
De Wim Hof Methode is meer dan alleen een workshop; het is een levensstijl. Nadine zal je voorzien van de theoretische achtergrond en de praktische tools die je nodig hebt om deze methode te integreren in je dagelijks leven.

Nadine is er om je te inspireren, te begeleiden en te helpen bij het ontsluiten van je innerlijke potentieel. Met haar aan je zijde, ben je klaar om je welzijnsreis te beginnen en de voordelen van de Wim Hof Methode te ervaren.

*Ontmoet Nadine en sluit je aan bij onze gemeenschap. Samen creëren we een leven vol kracht, geluk en gezondheid.*

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Vahid

Een life-changing ervaring!

Al een tijdje vraagt Leander mij om een keer deel te nemen aan zo’n ijsbad. Na vele smoezen heb ik uiteindelijk besloten om mee te doen. Van tevoren heb je daar een beeld bij maar in de praktijk is het toch weer heel anders.

De impact was zowel mentaal als lichamelijk. Eenmaal thuis voelde alsof ik een week naar een kuuroord ben geweest, zo relaxed en ontspannen was mijn lichaam.

Kortom een life-changing ervaring die je niet mag missen en moet blijven herhalen.

Nadine en Leander: dank voor jullie liefdevolle en professionele begeleiding!

Richard van Moorst

Nadine en Leander creëerden een aangename rust om van de workshop te kunnen genieten.

De gezamenlijke ademhalingssessie en het ijsbad waren een bijzondere ervaring.

Jeroen

Mooie pure ervaring en voelde mij verbonden met iedereen die aanwezig was.

De ervaring in het bad was geweldig.

Dank!

bottom of page