top of page

vr 10 mei

|

Compass Yoga

Adem floohw

Ontdek de kracht van jouw ademhaling met de Wim Hof Methode! Doe mee met onze inspirerende sessie geleid door een gecertificeerde instructeur. Verbeter je bloedcirculatie, ademhaling en versterk je weerstand tegen stress terwijl je een diepere verbinding met jezelf creëert.

Adem floohw
Adem floohw

Tijd en locatie

1 andere datums

10 mei 2024, 19:00 – 20:00

Compass Yoga, Marinaweg 1, 1361 AE Almere, Nederland

Gasten

Over het evenement

Laat je leiden door de deskundige handen van een gecertificeerde WHM-instructeur om de krachtige ademhalingstechniek van de Wim Hof Methode te ervaren. Ontdek hoe je jouw ademhaling kunt gebruiken om lichaam en geest te optimaliseren en een diepere verbinding met jezelf te creëren.

De instructeur behandelt kort de veiligheid en mogelijke effecten die je tijdens de sessie zou kunnen ervaren, voordat hij de basis ademhalingstechniek van de WHM uitlegt. Vervolgens breng je je bewustzijn naar lichaam en ademhaling voor verschillende rondes van WHM ademhaling. De instructeur zal je door de hele sessie begeleiden. De les eindigt met een korte meditatie.

Voor wie is deze les bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar vereist wel een basisniveau van gezondheid. Uit voorzorg adviseren we tegen deelname tijdens de zwangerschap of bij epilepsie. Mensen met hart- en vaatziekten of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een medisch professional raadplegen voordat ze beginnen met de Wim Hof Methode.

Door deze ademsessie maak je niet alleen een diepere verbinding met jezelf, maar kun je ook profiteren van voordelen zoals een verbetering van je bloedcirculatie, ademhaling en weerstand tegen stress.

Tickets

  • Adem floowh

    € 17,95
    Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page